Wat is een sportmassage?

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een intensievere vorm van spierstimulatie. Er worden langzame, diepe massagetechnieken gebruikt, waarbij er extra veel aandacht is voor de vermoeide en/of belaste spieren.
Wat is spierpijn?

Wat is spierpijn?

Iedereen heeft er wel eens last van spierpijn en wil er het liefst zo snel als mogelijk vanaf. Van waar komt het en hoe kan je je zelf het best behandelen?Wij hebben alvast enkele feiten op een rij gezet voor jou!
Hoe moet je je pols intapen?

Hoe moet je je pols intapen?

Heb je pijn bij het buigen of strekken van de pols of je hand?Er bestaan verschillende manieren om het herstel van je hand en pols te bevorderen. In deze blog gaan we dieper in op het intapen van je hand en pols, wat de voordelen zijn van intapen en hoe je op de juiste manier kan intapen.
De beste warming up oefeningen

De beste warming up oefeningen

Eén van de meest essentiële dingen bij een goede workout, is het uitvoeren van een goede warming up.  Lees hier alles om goed van start te gaan!
Wanneer gebruik je wat?

Wanneer gebruik je wat?

Het is belangrijk om je blessure op de juiste manier te behandelen. Maar welke temperatuur werkt het best voor welk letsel? In deze blog behandelen we wat je kunt doen aan de hand van de letsel die je hebt opgelopen. Wat de do's en don'ts zijn bij warmtetherapie en bij koudetherapie.
COOL IS NOT COOL

COOL IS NOT COOL

Hoe spierontstekingen voorkomen bij het sporten!3 eenvoudige tips om spierontstekingen tegen te gaan met belangrijke informatie over koude behandeling en de effecten ervan!
RUSTEN IS (OP)BOUWEN!

RUSTEN IS (OP)BOUWEN!

5 tips om beter en pijnvrij te bewegen! Iedere sporter wil vooruitgang boeken bij het trainen. Je lichaam moet daarom inspanningen met pauzes afwisselen om (nog) beter te worden. Lees en pas onze regeneratie tips toe en boek op een efficiënte manier vooruitgang. 
START STERK!

START STERK!

 3 Warming-up tips die blessures voorkomen! Als je wil vermijden dat je door pijntjes, ongemakken of erger nog een spierverrekking of zelfs een scheur roet in het eten gooit waardoor je enkele dagen of weken langs de zijlijn moet toekijken, lees dan zeker deze post!