Over Révvi

"Révive your Vital strengths"
Révvi is een samenstelling van 2 krachtige woorden die perfect weergeven waar wij voor staan :
• Révive: Het lichaam van onze gebruikers optimaal laten herstellen en regeneren zodat ze uitzonderlijke prestaties kunnen leveren en/of verlost geraken van vervelende (huid-)kwaaltjes.
• Vital: Onze producten richten zich op de verzorging van de vitale onderdelen van het lichaam, zijnde spieren, pezen, gewrichten en de huid.

• Al onze spiergels worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd en verpakt in het Almgebied van Duitsland en voldoen aan alle Europese CPNP vereisten.
• Onze massageoliën worden in Amerika geproduceerd en bezitten het FDA label ; het hoogste kwaliteitskeurmerk op gebied van voeding en verzorging. 
• Onze overige verbruiksartikelen worden in vnl. in China geproduceerd, onder supervisie van een lokale kwaliteit waakhond conform de Europese regelgevingen.

Neen, onze producten zijn niet 100% natuurlijk noch biologisch. 70% tot 80% van de samenstelling van onze producten bestaat uit een combinatie van minimaal 3 natuurlijke ingrediënten die, afhankelijk van hun eigenschappen, een helende, herstellende of voedende eigenschap hebben voor het lichaam, spieren & pezen en gewrichten.
> Neem zeker een kijkje op onze databank pagina

Onze missie is het helpen van iedereen die last heeft van spier-, pees-, gewrichts- en huidproblemen.
Wij bieden een maximaal bereik aan voor onze gebruikers en verdelen onze producten via verschillende kanalen :
Webshop 
Kinesisten/fysiotherapeuten
Schoonheidsinstituten
Apotheken
Sportmasseurs & Personal trainers
Sportspeciaalzaken

Wens je onze producten aan te kopen met advies en uitleg bij één van onze partners, stuur ons dan een berichtje zodat we je het dichtstbijzijnde verkooppunt kunnen meedelen.

Over onze spiergels

Wij raden aan om de producten meermaals per dag aan te brengen en minstens 2 tot 3 vingers dik via lichte massage aan te brengen.
Lees steeds de gebruiksaanwijzing per product zorgvuldig na. Deze staat duidelijk weergegeven op onze productlabels alsook op de productfiches op onze website.

Révvi producten zijn geen medicijnen en bevatten enkel helende ingrediënten. Net zoals bij elke aandoening of kwaal is het goed verzorgen van groot belang om het genezingsproces te bespoedigen. 
Onze producten zijn een hulpmiddel en geven ondersteuning om het herstelproces te versnellen of om je lichaam preventief te beschermen tegen (sport-)blessures of huidaandoeningen. 

Binnen de wereld van verzorging bestaan er 2 hoofdgroepen : medicatie en cosmetica. 
Alle Révvi producten vallen onder de laatste groep en zijn bijgevolg vrij en zonder voorschrift te verkrijgen op de markt.
Wij vinden het belangrijk te melden dat alle producten geregistreerd staan in het Europees CPNP portaal alsook elk een Belgisch CNK nummer hebben.

(online) Bestellen

Plaats je je bestelling voor 15h. op een werkdag dan gaan wij er prat op dat de bestelling de dag erna bij je geleverd zal worden.
Indien we onze afspraak niet kunnen nakomen krijgt u steeds een tegenbericht en stellen we alles in het werk om je bestelling zo snel als mogelijk bij je voor de deur te krijgen.

Wij aanvaarden:
Kredietkaarten : Mastercard, Visa en Amex
Bankkaarten : Bankcontact en Ideal
Online banken : PayPal, Stripe, ApplePay 

Zendingen

Wij leveren in heel de BeNeLux gratis aan huis vanaf €75.
Voor bestellingen met een orderwaarde lager dan €75 rekenen we €4,95 aan.

Van zodra je bestelling verzonden is ontvang je van onze koerierdienst (BPost, GLS of DPD) een track&trace nummer met updates en meldingen zodat je ieder moment weet waar je pakketje zich bevindt.

mijn Account

Neen, dit is niet noodzakelijk.
Echter raden wij het aan om een vrijblijvende account aan te maken zodat je achteraf eenvoudig kan inloggen, je bestelgeschiedenis kan raadplegen en we je administratie sneller kunnen afhandelen.

Je persoonlijke gegevens worden enkel bijgehouden binnen je accountinformatie en worden, tenzij uitdrukkelijk door jezelf toegestaan enkel gebruikt voor activiteiten binnen Révvi.
Je persoonlijke informatie wordt nooit met derden gedeeld.

Absoluut niet!
Je bankgegevens zijn volgens de meest recente GDPR richtlijnen opgeslagen via jullie betalingsprovider (Stripe, Paypal, Bankcontact, Ideal, Mollie, ...) en worden niet met of door ons gedeeld.

B2B & B2C

Révvi werkt uitsluitend met professionele partners in verschillende sectoren.
Bent u zelf een professioneel gebruiker die actief is in de sport(verzorging)- en/of huidverzorgingssector, aarzel dan niet een mail te sturen naar info@revvi.eu
Wij nemen binnen 24h contact met je op.

Oeps!

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden?

Contacteer ons via info@revvi.eu,
wij doen ons uiterste best om je binnen 24h te antwoorden.