Over ons

Révvi is een jong en dynamisch bedrijf (°2019) dat zijn aandacht vestigt op zowel atleten (van elke niveau) alsook op individuen die te kampen hebben met spier-, pees-, gewrichts- en huidproblemen.
Wij streven ernaar om via een maximaal aantal kanalen een zo breed mogelijk draagvlak te creëren teneinde zoveel mogelijk mensen die nood aan onze producten hebben te bereiken

Om ons doel te behalen hebben wij een missie en visie uitgestippeld waar wij samen met onze kernwaarden sterk in geloven. Wij passen dit iedere dag strikt en met volle overgave toe. 

Onze missie

Révvi biedt aan zowel atleten als aan ieder individu hoog-kwalitatieve producten aan op basis van natuurlijke ingrediënten voor de zorg van voorbijgaande spier-, pees-, gewrichts- en huidproblemen.

Onze visie, waar wij keihard voor gaan!

Wij streven ernaar om tegen 2025 :
  • minimaal één van onze sportverzorgingsproducten in elke sporttas van iedere sporter van elk niveau te voorzien.
  • minimaal één van onze huidverzorgingsproducten in iedere badkamer te hebben staan.

Onze kernwaarden, waar wij vol overtuiging achterstaan.

  • Aandacht voor het lichaam ; onze producten dragen bij tot een versneld herstel én maximale zorg van het lichaam.
  • Prikkelt alle zintuigen ; onze producten hebben een aangenaam aroma, zorgen voor een helend gevoel en zien er aantrekkelijk uit.
  • De kracht van natuur ; wij werken met duurzame producten die hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten zijn samengesteld.
  • Doeltreffend ; ieder product heeft zijn specifieke samenstelling met aandacht voor het herstel van het lichaam. 
  • Gebruikerservaring ; wij bieden een uitzonderlijke service op gebied van advies, reactie- en levertijd waarbij klanttevredenheid onze absolute prioriteit is.