Affiliate programma

Révvi AffiliateJOIN OUR COMMUNITY!
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder individu een fysiek en/of lichamelijk voordeel heeft bij het gebruik van onze producten, willen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Révvi. 
Wij zijn hiervoor steeds op zoek naar ambassadeurs die even gepassioneerd als ons zijn over de Révvi producten en onze missie.
Onze affiliates ontvangen een commissie bij het promoten van onze producten bij  familie, vrienden en social media volgers.
We zouden het geweldig vinden als ook jij je zou aansluiten bij onze community!  

HOE HET WERKT
Met het Révvi affiliate programma ontvang je een commissie op iedere webshop verkoop die door jou aangereikt wordt. 
Ons programma zorgt ervoor dat je commissie blijft ontvangen voor elke aankoop die door een doorverwezen klant wordt gedaan, voor altijd ...
-----------------
JE UNIEKE CODE
Iedere Révvi affiliate krijgt een unieke Révvi code waarmee vrienden, familie en volgers rechtstreeks aankopen kunnen doen op onze webshop en waarbij ze een korting van 15% ontvangen op hun aankopen.
Bovendien heb je toegang tot je persoonlijke online dashboard zodat je in real-time de activiteiten van je netwerk kan monitoren.
-----------------
JE NETWERK
Je ontvangt een commissie voor elke aankoop die volledig afgerond wordt op onze webshop én waarbij je unieke Révvi code gebruikt wordt.
Opgelet, je kan zelf geen gebruik maken van je eigen code om online te bestellen!
-----------------
JE COMMISSIE
Voor elke aankoop van een doorverwezen klant die gebruik maakt van je unieke Révvi code, ontvang je 10% commissie op de netto-omzet.
Om de Révvi producten vol overtuiging te kunnen promoten dien je zelf eerst een webshop bestelling te plaatsen met een min. bestelwaarde van €75.
Uitsluitingen zijn van toepassing op verkopen die dienen terugbetaald te worden of geannuleerd werden.
Indien er tijdens de eerste 60 dagen na je aanmelding als Révvi affiliate geen aankopen worden gedaan met je unieke Révvi code, dan wordt je account gedeactiveerd. Voor een heractivatie dien je rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@revvi.be.
Commissiebetalingen worden steeds binnen 5 werkdagen na het einde van elke kalendermaand door ons uitbetaald, voor alle verkopen in de voorgaande kalendermaand. De betaling wordt betaald via PayPal of via overschrijving, nooit cash!
-----------------
VOORBEHOUD
Révvi behoudt zich het recht voor om de account(s) van een affiliate en/of doorverwezen klant op elk moment naar eigen goeddunken te sluiten.
Tevens behoudt Révvi zich het recht voor om het affiliate programma van Révvi te annuleren of bovenvermelde voorwaarden te allen tijde naar eigen goeddunken te wijzigen. Dit heeft echter geen invloed op de eventuele uitbetaling van de openstaande commissie van de voorafgaande maand.

Meld je hier aan voor ons affiliate programma!
Révvi affiliate aanmelding